Snickers

Snickers Workwear har ændret sig meget, siden det var et lille svensk firma, der revolutionerede arbejdstøj i 1970'erne. Men i dag såvel som dengang fokuserer vi på at gøre arbejdslivet bedre, smartere og mere sikkert. Det er vores grund til at være. Alt, hvad vi gør, er baseret på vores slutbrugere. Vores rolle er at finde løsninger, der forenkler og forbedrer dem og inspirerer dem og hele vores branche til at blive bedre, mere produktive og brugerfokuserede. Vi stræber efter at skubbe grænserne hver dag og forsøger konstant at omdefinere konceptet med moderne arbejdstøj. Men i sidste ende handler Snickers Workwear ikke rigtig om, hvad vi gør, men hvad vi sætter vores brugere i stand til at gøre.

Se alt
Engel

Siden 1927 har F. Engel K/S produceret ENGEL arbejdstøj og er i dag en af Danmarks førende udbydere af kvalitetsarbejdstøj. Vi leverer arbejdstøj til store og små virksomheder i både ind- og udland indenfor industri, håndværk, bygge & anlæg, offshore mv. Vi lægger vægt på at være gode rådgivere og sparringspartnere for vore kunder og slutbrugere og stiller derfor konstant større krav til os selv med hensyn til produktkvalitet, innovation, kreativitet og fleksibilitet.

Se alt
Mascot

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Vietnam, Tyskland og 12 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Se alt
Tranemo

Tranemo har en vision om at ingen skal skades alvorligt i ulykker, der kunne have været forebygget, eller formindsket med det rigtige arbejdstøj. Vi stræber efter at gøre arbejdspladserne sikre, igennem at lede udviklingen af nye avancerede flammehæmmende løsninger. Vi bistår også markedet med den bedste rådgivning, om hvordan man kan beskytte sig imod forskellige risicis i forhold til arbejdet hvor der er risiko for strålevarme, flammer, lysbue, smeltet metal, kemikalier og eksplosionsrisiko.

Se alt
ID

ID er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Hvad enten vi leverer kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.

Se alt
Seven Seas

Seven Seas by ID® er blandt de førende leverandører af skjorter til den kvalitetsbevidste forbruger. Familievirksomheden har gennem tre generationer haft kvalitet og design som et pejlemærke i deres udvikling. I dag samarbejder Seven Seas design team med nogle af de bedste leverandører af metervarer i verden omkring udvikling af skjorter i høj kvalitet og moderigtigt design.

Se alt
Geyser

Design af højkvalitets sportswear til sportsentusiaster har altid været vores udgangs- punkt. I dag er GEYSER by ID® meget mere end sportswear. Vi begyndte at nytænke, hvordan vi kunne imødekomme alle aspekter af det aktive liv. Derfor er GEYSER by ID® Active Wear udviklet til en aktiv livsstil.GEYSER by ID® nyd den høje kvalitet, de lækre materialer samt det fantastiske design. Geyser sports-, fitness- og løbetøj er velegnet til selv den mest kræsnde sportsentusiast, da tøjet er designet med tanke på selv de mindste detaljer.

Se alt
Brynje

BRYNJE er ultimativt sikkerhedsfodtøj til hårdtarbejdende mænd og kvinder. Med masser af rå, funktionelle og smarte detaljer er du garanteret, at skoene skiller sig ud på arbejdspladsen. Og der er noget til enhver branche og ethvert behov – lige fra de smarte og sporty modeller udviklet til byggeri, håndværk og let industri til de ekstra robuste modeller udviklet til den tunge industri. Men der gælder det samme for dem alle: Kvalitet, slidstyrke og sikkerhed!

Se alt
Cofra

COFRA sikkerhedssko er italiensk elegance, når det er bedst. Leder du efter topmoderne sikkerhedsfodtøj, der både tager hensyn til komfort og udseende, så er COFRA et rigtig godt bud. Med COFRA får du sikkerhedsfodtøj, der har en masse rå, funktionelle og smarte detaljer, der helt sikkert vil få misundelsen til at blomstre på arbejdspladsen.COFRA tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedssko til enhver branche og ethvert behov – lige fra de frække og sporty modeller udviklet til byggeri, håndværk og let industri til de mere robuste modeller, der er udviklet til den tunge industri. Lige meget hvilke behov du har, så har COFRA en sko til netop dit behov. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af COFRA sko, som vi løbende vil opdatere med de nyeste modeller.

Se alt
Elten

ELTEN er tysk grundighed i lækker indpakning. Sortimentet af gennemtestet sikkerhedsfodtøj byder på alt lige fra supermoderne varianter i et smart sneakers design til de mere klassiske modeller med fokus på enkle og funktionelle detaljer.Gennemtænkt funktionalitet og innovativ teknologi er kendetegnende for ELTEN, der har produceret sikkerhedsfodtøj siden 1910 og som konstant rykker grænserne for, hvad man kan forlange af en sikkerhedssko til især byggeri/håndværk, transport/lager og den lette industri.Kendetegnende for ELTEN er også det store program af ESD-godkendt sikkerhedsfodtøj, som især er velegnet til virksomheder, hvor der arbejdes med sarte, elektroniske komponenter.

Se alt
Anvil

Anvil Traction er fra Northamptonshire i Storbritannien, i hjertet af den traditionelle skofremstillingsindustri, hvor nogle af verdens fineste sko i mange generationer blev designet, fremstillet og fremstillet af nogle af tidens mest talentfulde håndværkere.

Se alt
Dunlop

DUNLOP støvler er garant for ultimativ sikkerhed, komfort og slidstyrke. Det hæderkronede mærke er blandt professionelle brugeres absolutte favoritter inden for PU-støvler. Det skyldes ikke mindst Purofort+ programmet, som er et lysende eksempel på, at man sagtens kan designe smarte støvler uden på nogen måde at sætte kvaliteten over styr. Sortimentet byder også på PVC støvler til job og fritid.

Se alt
Tretorn

TRETORN er godt håndværk, når det er bedst. Og hvorfor ikke vægte kvalitet ligeså højt i fritiden som i arbejdstiden? TRETORN støvler er håndlavet af naturgummi i et funktionelt design, der får selv de mest forvænte fødder til at føle sig forkælet. Så uanset om du er jæger, fritidslandmand eller bare går efter det ypperste inden for gummistøvler, er TRETORN det oplagte valg.

Se alt
Sika

SIKA er resultatet af generationers erfaring med udvikling og produktion af arbejds- og sikkerhedsfodtøj af højeste kvalitet. I dag udvikles al fodtøj i tæt samarbejde med en række professionelle brugere og helt naturlige fokusområder i produktudviklingen bliver derfor anvendelse, funktion og pasform.SIKA-sortimentet er især koncentreret omkring træsko til alle brancher/formål samt arbejdsfodtøj målrettet levnedsmiddel- og medicinalindustri, HORECA, service og rengøring, hospital- og plejesektoren samt træsko til alle brancher.

Se alt
Nimbus

The passion and entrepreneurship, upon which Nimbus identity was founded, is the key element in our existence.It is a passion build on the initial idea of creating a more well-dressed future within the promotional business. From the first product launch back in 1995 and till now, our focus has been on embracing the essence of Scandinavian design and style. Underlined by the high level of quality and details.

Se alt
Teejays

Velkommen til TEE JAYS’ verden. En verden af klassiske og moderne basisvarer til den kvalitetsbevidste mand og kvinde, inspireret af vores danske rødder og produceret med kærlighed til enkelt design og lækre materialer.Vores 2021 kollektion byder både på velkendte klassikere og helt nye styles. Alle

Se alt
Reebok

Reebok er stolt af at introducere sikkerhedsfodtøj, der kombinerer komfort og ydeevne ved en sportssko med de sikkerhedsfunktioner, der kræves på arbejdsstedet, fabrikken, på vagt og i marken.

Se alt
Carhartt

Omkring 100 år efter, at Carhartt begyndte at fremstille bibs i USA, begyndte Carhartt at ændre disse klassiske produkter for at tjene et europæisk publikum. Den dag i dag tilpasser Carhartt ikoniske Carhartt-udstyr til dem, der søger raffineret design og stil, der forbliver tro mod brandets oprindelse.

Se alt
CLC

CLC er stolt af kvalitet, holdbarhed og innovation. Vores design er baseret på reelle arbejdssituationer. Og vi stræber altid efter at være et skridt foran - at udvikle nye funktioner, som du ikke vidste, du havde brug for, før du ikke kan undvære dem. Vores motto er "tænk uden for værktøjskassen."

Se alt
Craft

Craft kan i dag læses på en lang række topatleters tøj verden over. Fra cykling og fodbold til roning og skiløb. Hos Craft handler det om gode erfaringer. Derfor tester både medarbejdere og sportsudøvere konstant Crafts sortiment for at sikre den bedst mulige kvalitet.Undertøj til hårdtarbejdende atleterCraft bliver grundlagt i 1976 i Sverige af Sten-Sture Johansson. Crafts produkter er udviklet og testet af Anders Bengtsson. Han bruger en del år på at nå frem til det helt rigtige inderste lag af atleters tøj. Undertøjets opgave er at transportere fugt og sved væk fra huden, så kroppen ikke bliver kold under hårde anstrengelser på langrend eller på cyklen. Siden kommer også det andet og tredje lag til i Crafts sortiment. Craft vælger at fokusere på skisporten til at promovere deres produkter, men markedet bliver hurtigt udvidet til flere sportsgrene.

Se alt
HKSDK

Danmarks bedste sikkerhedssko – HKSDK Company A/SHKSDK har siden 1994 specialiseret sig i at udvikle og producere sikkerhedssko af høj kvalitet til det danske og internationale arbejdsmarked, hvilket har resulteret i, at vi i dag er en af de mest innovative producenter af sikkerhedssko i Europa.Vi sætter en ære i at producere sikkerhedssko, der er komfortable og funktionelle på samme tid samtidig med, at sikkerhedsskoene har et moderne design. Vi udvikler hele tiden vores teknologi og design og eksperimenterer konstant med nyere og lettere materialer.Sikkerhedssko med komfort og kvalitetVi er af den overbevisning, at sikkerhedssko skal være lige så komfortable som almindelige sko, og vi har derfor benyttet os af det smarte AIR-system, som gør, at skosålen holder sig blød hele dagen, og vi har ligeledes udstyret vores sikkerhedssko med KLIMAZONE, som gør, at man ikke får svedige fødder.Alle vores sikkerhedssko er godkendt inden for de europæiske standarder

Se alt
Airtox

AIRTOX er den trendsættende originale Danske sikkerhedssko, - fyldt med topmoderne teknologier og super features. AIRTOX sikkerhedssko er som de første i verden udstyret med det nyudviklede sømværn WHITELAYER® - et højteknologisk, ultra-stærkt og let tekstil. Materialet blev oprindeligt udviklet i USA i forbindelse med et særligt projekt til de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, som skulle bruge skudsikre veste, der var særligt lette og fleksible.

Se alt
Fitclog

Superlet, komfortabel og rengøringsvenlig sko af slidstærkt EVA materiale. Forhøjet hælområde med god stødabsorbering og fleksibel ydersål af skridhæmmende gummi. Den udtagelige indlægssål er af åndbart antibakterielt og antiperspirant materiale, som holder fødderne tørre og reducerer lugtgener. Sko og indlægssål kan vaskes ved 40 °C. Med hælrem. Str. 35/36-47/48. OB SRC.

Se alt
Steel Blue

Steel Blue er Australiens største producent af sikkerhedstøj. DetVirksomheden har oplevet en stærk vækst siden driften startede i1995 med lanceringen af ​​de første Steel Blue-produkter. For nylig blev denVirksomheden har introduceret Howler-mærket fodtøj til Asien ogSydafrika.

Se alt
Puma

Hvert af vores brands har sit eget strategiske fokus og individuelle karakter. Men de har alle en ting til fælles: de står alle for testet sikkerhed, innovative teknologier og moderne design. Vores mål var, er og forbliver at imødekomme vores kunders høje krav til maksimal sikkerhed og kvalitet. Oplev verdenen af ​​ALBATROS, PUMA SIKKERHED og FODBESKYTTELSE, og oplev SIKKERHEDSSKO, ARBEJDE & UDENDØRS MODE på et ægte professionelt niveau.

Se alt
Clique

Clique producerer klassiske, prisvenlige basisvarer i god kvalitet og mange farver. Tøjet fra Clique kan bruges både i din fritid og på arbejde og er fantastisk som profiltøj. Det kan skabe et ensartet, professionelt udtryk for din virksomhed. Hos CLique finder du T-shirts, polo shirts, trøjer, jakker mv. i lækker kvalitet og med moderne pasform.

Se alt
Cutter & Buck

I 1990 begyndte Cutter & Buck at udvikle sportstøj af høj kvalitet, som egner sig til både på og uden for golfbanen. I dag dækker designet hele din livsstil, hvilket betyder, at du kan klæde dig professionelt på arbejdet eller bekvemt og sportsligt i al slags vejr på golfbanen.

Se alt
ProJob

Vi er tilbøjelige til at beskrive os selv som meget nede på jorden. Den ene fod er godt placeret i vores traditioner, den anden i vores ambitioner. Og på trods af en historie, der strækker sig årtier tilbage, betragter vi os som en ung virksomhed. Erfaring blandet med nysgerrighed og et åbent sind.Fra vores base på den svenske vestkyst er vi altid tæt på. Tæt på vores kerneværdier, ergonomi, funktion og kvalitet. Tæt på vores målgruppe, producenter og de kunder, der vælger ProJob og som stoler på tøjet i alle dets aspekter. Tæt på leverandører, detailhandlen og markeder. Med korte og effektive beslutningsprocesser er dialogen med vores partnere altid løbende, og vores tilstedeværelse på vores produktions- og detail markedet er høj. Så derfor: Med begge fødder godt plantet i mulden, altid stræbende fremad og opad. Det er ProJob.

Se alt
Neutral

Based in Copenhagen, Denmark, with all manufacturing taking place in India, Neutral® is a market leading producer of sustainable apparel and accessories to the B2B-market.Neutral® is the result of more than 20 years of experience in the conventional textile industry, witnessing a constant pressure for lower prices at the expense of natural and human resources.As a result, founders Lars Bech and Christina Larsen have been dedicated to develop a platform for sustainable clothing, manufactured with true respect for people and planet. In 2008, Neutral® officially became that platform.

Se alt
Albatros

Hvert af vores brands har sit eget strategiske fokus og individuelle karakter. Men de har alle en ting til fælles: de står alle for testet sikkerhed, innovative teknologier og moderne design. Vores mål var, er og forbliver at imødekomme vores kunders høje krav til maksimal sikkerhed og kvalitet. Oplev verdenen af ​​ALBATROS, PUMA SIKKERHED og FODBESKYTTELSE, og oplev SIKKERHEDSSKO, ARBEJDE & UDENDØRS MODE på et ægte professionelt niveau.

Se alt
Footguard

Hvert af vores brands har sit eget strategiske fokus og individuelle karakter. Men de har alle en ting til fælles: de står alle for testet sikkerhed, innovative teknologier og moderne design. Vores mål var, er og forbliver at imødekomme vores kunders høje krav til maksimal sikkerhed og kvalitet. Oplev verdenen af ​​ALBATROS, PUMA SIKKERHED og FODBESKYTTELSE, og oplev SIKKERHEDSSKO, ARBEJDE & UDENDØRS MODE på et ægte professionelt niveau.

Se alt
Emma

EMMA kan altid lide at tage det et skridt videre end bare at designe og producere sko. I øjeblikket fremstiller vi revolutionerende sikkerhedstøj til ni udvalgte brancher samt tilbyder et forretningssortiment, der også indeholder håndlavede designsko.Hver sko er designet til brug som sikkerhedsfodtøj og ikke som en 'modeartikel' med ekstra sikkerhedsværdi.

Se alt
Toeguard

Toe Guard-mærket med sikkerhedsfodtøj blev grundlagt for at tilbyde fantastiske arbejdsstøvler og sko til professionelle brugere i tidløst design uden at gå på kompromis med sikkerheden. De arbejdsforhold, farer og risici, som vores slutbrugere udsættes for, er altid i vores sind, når vi udvikler nye produkter.

Se alt
Solid Gear

Solid Gear tilbyder moderne sikkerhedssko og arbejdssko til en bedre arbejdsdag. Vi leverer også en række sko tilbehør til at forbedre komfort og ydeevne. Vores brede sortiment af komfortable og lette sikkerhedsfodtøj imødekommer de forskellige behov for fodbeskyttelse i forskellige arbejdsmiljøer. Uanset om du arbejder indendørs eller udendørs, i kulde eller i brændende varme, tilbyder Solid Gear beskyttende arbejdssko af høj kvalitet med fremragende ydeevne. Find din nærmeste forhandler her.

Se alt
Continental

Continental-mærket blev startet på gademarkederne og musikstederne i London omkring 1996 og blev hurtigt synonym for trendy T-shirts.Grafiske designere og unge rockbands blev vanvittige glade for den continentale pasform og stil. Vi har formået at bevare den position lige siden, og vores nuværende brede udvalg af T-shirts, sweatshirt og hoodies er stadig tro mod sine rødder.

Se alt
Earth Positive

100% af EarthPositive®-produktionen gennemgår årlige revisioner for at overholde FWF-koden for arbejdspraksis i overensstemmelse med Den Internationale Arbejdsorganisations konventioner.Continental Clothing Company har været medlem af Fair Wear Foundation (FWF) siden 2006.

Se alt
Fair Share

Produkter, der viser Fair Share-mærket, bærer en lille prispræmie, der overføres direkte til beklædningsarbejderne i Indien.

Se alt
Hellberg

Hellberg Safety leverer høreværn samt øjen- og ansigtsværn i høj kvalitet, for eksempel sikkerhedsbriller og visirer. Vores hovedmål er et beskytte vores kunder under arbejdet. For at opfylde alle relevante behov inden for høreværn fremstiller vi både passive og aktive høreværn samt forskelligt tilbehør til høreværn. Funktioner såsom Bluetooth, AM/FM-radio, boom-mikrofon, aktiv lytning og tovejskommunikation betyder, at vores høreværn sikrer et bedre arbejdsmiljø.

Se alt
Roberto

Roberto jeans er en god hverdags buks, som findes både med stretch i stonewash og uden stretch i klassisk denim. God kvalitet til en god pris!

Se alt
Fruit of the Loom

Fruit of the Loom er et amerikansk tøjmærke, der er kendt for deres undertøj, t-shirts og andre beklædningsgenstande. Mærket blev grundlagt i 1851 af Robert Knight, der startede med at producere undertøj til mænd. Siden da har Fruit of the Loom udvidet deres produktlinje til at omfatte både mænd, kvinder og børn, og er nu en af de mest populære undertøjs- og t-shirtmærker i verden. Fruit of the Loom er kendt for deres komfortable og holdbare beklædning, og deres tøj er lavet af høj kvalitet bomuld, der er blødt og åndbart. Deres undertøj er lavet af en blød og strækbar bomuldsblanding, der giver en god pasform og komfort. T-shirtsne er også lavet af bomuld, og er kendt for at være bløde og åndbare, hvilket gør dem perfekte til at bære i varmt vejr.

Se alt