Gratis fragt ved køb over 499 kr. - Hurtig levering - Vil du være erhvervskunde? -
KATEGORIER
PRODUKTER VIS ALLE
Ingen resultater
Ingen resultater
Favoritter
0

Betalingsmetoder

Vi accepterer betalinger via forskellige metoder, herunder, men ikke begrænset til, kreditkort, debetkort og andre sikre betalingsgateways. De accepterede betalingsmetoder vises på vores hjemmeside under købsprocessen.

Betalingsmiddel

Alle transaktioner behandles i DKK, medmindre andet er angivet. Bemærk venligst, at valutakurser kan gælde, hvis din betalingsmetode er i en anden valuta.

Betalingsinformation

Kunder er ansvarlige for at levere nøjagtige og ajourførte faktureringsoplysninger. Upræcise eller ufuldstændige oplysninger kan resultere i forsinkelser i behandlingen af din ordre.

Ordrebekræftelse

Efter vellykket betaling vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail, inklusive detaljer om de købte produkter, faktureringsoplysninger og forsendelsesoplysninger. Gennemgå venligst disse oplysninger omhyggeligt og kontakt os med det samme, hvis der findes uoverensstemmelser.

Faktureringsfejl

I tilfælde af faktureringsfejl eller uautoriserede debiteringer, bedes du kontakte vores kundesupportteam inden for 15 dage efter transaktionsdatoen. Vi vil undersøge og rette op på eventuelle legitime faktureringsuoverensstemmelser.

Skatter

Priserne vist på vores hjemmeside inkluderer gældende afgifter. Der er dog også mulighed for at se priserne uden moms. Afhængigt af din placering kan der blive tilføjet skatter til din ordre under købsprocessen.

Refusioner

Anmodninger om tilbagebetaling vil blive overvejet fra sag til sag. Se venligst vores [Refusionspolitik] for detaljerede oplysninger om berettigelse og procedurer.

Tilbageførsler

Hvis du starter en tilbageførsel uden først at forsøge at løse problemet med os, kan det resultere i suspendering af din konto og retslige skridt. Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundesupport for at løse eventuelle bekymringer.

Ændringer af vilkår

Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller ændre disse faktureringsvilkår og -betingelser til enhver tid. Sådanne ændringer træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelse på vores hjemmeside.

Ved at foretage et køb på vores hjemmeside accepterer du at overholde disse faktureringsvilkår og -betingelser.

 

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte vores kundesupport på info@copenhagenworkwear.dk.

Tak fordi du valgte at besøge Copenhagen Workwear!

 

Kontakt

Copenhagen Workwear ApS
Baldersbækvej 24
zip 2635 Ishøj
CVR nr.: 32 88 92 63
Telefon: +45 32 14 32 18
Email: info@copenhagenworkwear.dk