Gratis fragt ved køb over 499 kr. - Hurtig levering - Vil du være erhvervskunde? -
KATEGORIER
PRODUKTER VIS ALLE
Ingen resultater
Ingen resultater
Favoritter
0

Vi leverer normalt med GLS, medmindre andet er aftalt. Hvis du bestiller som privatperson, kan du samle dine pakker på nærmeste leveringssted, og meddelelsen sendes via SMS. Det tager mellem 1-2 arbejdsdage fra det tidspunkt, vi sendte pakkerne til det punkt, hvor det kommer, afhængigt af hvor du bor.

Ja du kan returnere dine varer, inden for 14 dage brug vedlagte returlabel og aflever pakken i en GLS pakkeshop Husk at altid pakke din returnering forsvarligt og sætte returlabelen ovenpå den gamle. https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops Vi tilbagefører beløbet på samme kreditkort som betalingen er foretaget med, så snart varen er returneret og kontrolleret.

Ja, du kan få hjælp til dit design. Hvis du har ideer, kan vores designer hjælpe dig med at realisere dem, prisen er kr. 600 pr. time

Vi kan tilbyde de fleste mærker og modeller inden for profilering og arbejdstøj. Hvis der er noget særligt som du ikke finder i shoppen, så kontakt os venligst, og vi vil forsøge at hjælpe dig.

Ja. Når du har lagt dine varer i indkøbskurven, udfyldt dine oplysninger og valgt fragtmetode får du mulighed for, at betale med kreditkort eller MobilePay.

Ja, du kan bytte varen op til 14 dage efter den er modtaget - også nedsatte varer, såfremt varen er ubrugt og i original emballage. Det eneste du betaler for, er returfragten. Vi sætter pengene ind på det kreditkort der er brugt til at betale for ordren, efter modtagelse af varen

Vi kan godt sende prøver, send os blot en liste på det tøj du vil se. Så sender vi produkterne, du vil i første omgang blive faktureret for prøverne, vil du ikke beholde dem, skal de sendes retur, og ved modtagelse vil du efterfølgende blive krediteret.

Ja, man modtager altid en ordrebekræftelse med leveringsdato på mail og eller SMS inden afsendelse eller produktion.

Ja, man modtager altid korrektur til godkendelse inden produktion.

Vi kører kun ud til virksomheder, med henblik på en firmaaftale, til en lukket shop.

Har du spørgsmål, så kontakt os her: Kontakt