Gratis fragt ved køb over 499 kr. - Hurtig levering - Vil du være erhvervskunde? -
KATEGORIER
PRODUKTER VIS ALLE
Ingen resultater
Ingen resultater
Favoritter
0

Bliv erhvervskunde hos Copenhagen Workwear!

En skræddersyet webshop til køb af medarbejdernes arbejdstøj kan give kunderne flere fordele. Det kan for eksempel forbedre brugervenligheden, lette bestillingsprocessen, sikre ensartethed i arbejdstøjet, og give mulighed for at tilpasse produkterne efter virksomhedens behov og branding. Det kan også spare tid og reducere administrative byrder ved at automatisere bestillings- og opfølgningsprocesser.

Copenhagen Workwear Erhverv:

  • Adgang til hele udvalget.
  • Mulighed for at gemme dine favoritter, så du hurtigt kan genbestille varer, når behovet opstår.
  • Gode rabatter
  • Ét enkelt login til dig eller den person, der er ansvarlig for produktbestillinger.
  • Nemt overblik over din købshistorik.
  • Du får din egen shop med et udvalgt sortiment, der følger firmaets brand.
  • Fleksibilitet med flere logins - tildel en konto til hver medarbejder eller afdeling med personligt sortiment og budget.
  • Mulighed for automatisk eller manuel godkendelse af ordrer.
  • Detaljeret overblik over køb fra individuelle medarbejdere eller afdelinger.

Copenhagen Workwear er din pålidelige partner til at effektivisere dit firmas tøjindkøb og give dig mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget for din virksomhed. Vores mål er at gøre arbejdsdagen lettere for dig og din organisation.

Hvorfor blive erhvervskunde hos Copenhagen Workwear?

I en travl arbejdsdag er tiden ofte en knap ressource. Hos Copenhagen Workwear forstår vi dine behov og tilbyder en skræddersyet firmaaftale, der ikke blot giver dig et fremragende overblik, men også gør det let og overskueligt at bestille firmatøj. Med vores dedikerede erhvervskonsulenter får du den nødvendige støtte, og vi guider dig gennem processen med udgangspunkt i vores omfattende erfaring.

Udfyld formularen og hør mere om vores erhvervsløsninger

Vi sidder klar til at hjælpe jer

Vores team er klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til din virksomhed. Vi har stor erfaring indenfor området og en stor viden om de bedste produkter og specifikke behov.

Kontakt os på mail info@copenhagenworkwear.dk eller på telefon +45 32143218

Tryk & Broderi

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du få tryk og broderi tilpasset dine behov. Tilføj virksomhedens personlige præg til firma- eller sportstøjet ved at inkludere tryk eller broderi, såsom virksomhedens logo, medarbejderens navn eller andre personlige elementer. Vi står klar til at yde den nødvendige assistance!

LÆS MERE