In house tryk og broderi.

Med eget tekstiltrykkeri in house, kan vi tilbyde total løsning med arbejdstøj og tryk, med høj fleksibilitet.

Arbejdstøj & profilbeklkædning

Vi forhandler alle de gode kendte mærker, af både arbejdstøj og profilbeklædning.

Custom webshop, tilpasset efter dit firmas behov

TOTALLØSNING med vores firma aftale, får i jeres helt egen webshop, med bruger styring og kun de produkter i ønsker jeres medarbejdere skal kunne købe.

Tryk og broderi

Se nedenstående info, omkring de forskellige typer tryk og broderi vi kan tilbyde.

Plastisoltransfer

Vores plastisoltransfer fås i en standardudgave, en industriudgave og en ColorStop-udgave. Standardudgaven og industriudgaven er strækbare og velegnede til brug på tilsvarende strækbare tekstiler. Industriudgaven tillader vask ved højere temperaturer end standardudgaven. ColorStop-udgaven minimerer farvegennemtrængning så effektivt, at det grænser til det fuldstændige, og den er velegnet til eksempelvis softshelltøj, som er sårbar over for såkaldt ‘color bleed.’

Vandbaseret transfer

Med vores vandbaserede transfer for alle menneskeskadelige substanser såsom ftalater, nikkel og bly. Transferen giver det trykte logo ekstra blød- og strækbarhed.Bemærkelsesværdig langtidsholdbarhed, og gør logoet mere modstandsdygtig over for strygning.

Direkte tryk

Afhængigt af det ønskede slutprodukt kan direkte tryk ofte være den foretrukne trykmetode, da det giver det påtrykte logo god farvedækning og stor strækbarhed. Direkte tryk er formålstjenlige i eksempelvis fødevare- og medicinalindustrien, hvor det af sikkerheds- og hygiejnemæssige årsager kræves, at logoerne ikke forvitrer og falder af. Bemærk at vi modtager kun direkte trykbestillinger, der overstiger 50 stk. Afhængig af bestillingens præcise delelementer må motivets farveantal ikke overstige 6.

Digital transfer

digital transfer er en nyere transfermetode, der ofte bør være den foretrukne, når det samlede oplag er forholdsvis lavt og et højopløsningsbillede er udgangspunktet for den endelige transfer. En digital transfer skærper de små detaljer og er som udgangspunkt velegnet til alle baggrundsfarver og tekstiltyper. Bemærk at en digital transfer som udgangspunkt en anelse mere omkostningstung end andre transfermetoder. Indeholder motivet tekst i meget lille størrelse, vil det for at sikre læsbarheden ofte være nødvendigt at tilføje det en farveoutline.

Flock transfer

flock transfer stryge folie er en kraftig, blød og klæbende transfer folie. Den er lavet af polyurethane flex og anvendes til varme transfer på bomuld, polyester og lignende fibre. Flock transfer folie minder om et kraftigt blødt stoflag, når det er trykket på stoffet. Flock transfer stryge folie er et certificeret Oeko-Tex produkt, hvilket vil sige, at folien er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter. Bemærk at der ved brug af flock transfer folie er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon mv.

Puff transfer

Puff transfer kan skabe et iøjnefaldende design med 3D-effekt, der får dig til at skille dig ud fra mængden.