Gratis fragt ved køb over 499 kr. - Hurtig levering - Vil du være erhvervskunde? -
KATEGORIER
PRODUKTER VIS ALLE
Ingen resultater
Ingen resultater
Favoritter
0

Tilbagebetalings politik

Velkommen til Copenhagen Workwear! Vi sætter pris på din støtte til vores produkter. Vi forstår, at du nogle gange skal returnere eller bytte dit køb. Brug venligst et øjeblik på at gennemgå vores refusionspolitik beskrevet nedenfor.

Berettigelse til refusion

Du kan være berettiget til en refusion eller ombytning, hvis du opfylder følgende betingelser:

Du kontakter os inden for 30 dage efter du har modtaget din ordre.

Varen er ubrugt og i sin originale stand. Du fremlægger et gyldigt købsbevis (ordrenummer, kvittering eller følgeseddel).

Du kan altid kontakte os for eventuelle returneringsspørgsmål på info@copenhagenworkwear.dk

Skader og problemer

Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, eller beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

Undtagelser / ikke-returnerbare varer

Visse typer varer kan ikke returneres, såsom letfordærvelige varer, tilpassede produkter (såsom specialordrer eller personlige varer). Kontakt venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din specifikke vare.

Vi kan desværre ikke modtage returvarer på udsalgsvarer eller gavekort.

Returforsendelse

Kunder er ansvarlige for returneringsomkostninger, medmindre returneringen skyldes en fabrikationsfejl eller en fejl fra vores side. Vi anbefaler at bruge en sporbar forsendelsesmetode og bevare sporingssedlen.

Refusionsproces

Når vi har modtaget og inspiceret de(n) returnerede vare(r), giver vi dig besked om godkendelse eller afvisning af din anmodning om refusion eller ombytning. Hvis godkendt:

Tilbagebetalinger vil blive udstedt til den oprindelige betalingsmetode inden for 5-7 hverdage.

Ombytninger vil blive behandlet, og erstatningsvarer vil blive sendt til dig med det samme.

Produktionsfejl

Hvis du modtager en defekt vare, bedes du kontakte os med det samme. Vi kan anmode om fotografisk bevis for defekten for at vurdere problemet og give en passende løsning, som kan omfatte en refusion eller ombytning.

Annuleringer

Du kan annullere din ordre inden for 24 timer efter købet. Efter dette tidspunkt er din ordre muligvis allerede blevet behandlet, og annullering er muligvis ikke mulig.

Fortrydelse

Vi accepterer alle annulleringer eller returneringer på grund af kundens fortrydelsesret. Send os venligst en besked, hvis du har spørgsmål til varerne eller problemer.

Resten af verden

I øjeblikket sælger virksomheden kun til kunder i Danmark.

Returnering

Du skal sende din varer retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Refunderings Politik

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os returneret. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Copenhagen Workwear ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen til:
Copenhagen Workwear ApS
Baldersbækvej 24 3.
zip 2635 Ishøj
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Kontakt

Copenhagen Workwear ApS
Baldersbækvej 24
zip 2635 Ishøj
CVR nr.: 32 88 92 63
Telefon: +45 32 14 32 18
Email: info@copenhagenworkwear.dk