Gratis fragt ved køb over 499 kr. - Hurtig levering - Vil du være erhvervskunde? -
KATEGORIER
PRODUKTER VIS ALLE
Ingen resultater
Ingen resultater
Favoritter
0

Hos Copenhagen Workwear.dk sætter vi en enorm ære i at tilbyde den bedste shopping-oplevelse. Vores leveringstid er typisk hurtig, og kan tage cirka 2-5 hverdage.

Leveringstid

Lagerordrer afsendes typisk indenfor 2-3 hverdage, medmindre andet er angivet på produktsiden. (I det sjældne tilfælde at varen ikke er på lager, kan vi sende din ordre inden for 5 dage.

Du vil modtage en email og sms med sporingsnummer, når varen er afsendt fra lageret. En e-mail med forsendelsesbekræftelse vil blive sendt til din e-mail, når ordren er sendt. Transportøren er GLS. Eventuelle leveringsdatoer oplyst af Copenhagen Workwear.dk er et estimat.

Håndteringstid 1-3 hverdage (mandag – fredag)
Leveringstid 1-5 hverdage (mandag – fredag)
99% af alle ordrer sendes samme dag, hvis de er afgivet inden kl. 12.00
Afskæringstid for ordre kl. 12.00

Priser

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Fri fragt til pakkeboks ved køb over 499 kr.

Ordreannullering

Hvis din ordre er i transit og ikke kan ændres, kan du afvise pakken.

Ordresporing

Du kan spore din ordre og forsendelses- og håndteringsoplysninger via det tilsendte tracking nummer. For mere forsendelsesinformation, send en e-mail. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.

Vi forstår virkelig betydningen af hurtig levering, og vi gør en ekstra indsats for at sikre, at dine varer når dig hurtigst muligt og sikkert. Vores transport samarbejdspartnere gør alt for at sikre en rettidig og sikker ankomst af dine elskede varer.

Leveringstiderne kan blive forlænget for fjerntliggende eller landlige destinationer, især i højsæsoner såsom ferier. Men vær sikker på, vi er forpligtet til at give dig estimerede leveringsdatoer og holde dig informeret om status for din ordre under hele processen.

Hos Copenhagen Workwear.dk er din tilfredshed vores topprioritet, og vi er dedikerede til at gøre din shopping-oplevelse mindeværdig. Tak fordi du valgte os som din betroede partner!

Levering

Copenhagen Workwear ApS tilstræber at sende ordrer indgået inden kl. 15:00 samme dag, ordre herefter sendes den næste hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Fri fragt til pakkeboks ved køb over 499 kr.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din varer vil blive leveret 1-5 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Kontakt

Copenhagen Workwear ApS
Baldersbækvej 24 3.
2635 Ishøj
CVR nr.: 32889263
Telefon: 32143218
Email: info@copenhagenworkwear.dk