Gratis fragt ved køb over 499 kr. - Hurtig levering - Vil du være erhvervskunde? -
KATEGORIER
PRODUKTER VIS ALLE
Ingen resultater
Ingen resultater
Favoritter
0

Størrelse

XS

583,10 kr.

Leveringstid

3-5 dage


S

583,10 kr.

Leveringstid

3-5 dage


M

583,10 kr.

Leveringstid

3-5 dage


L

583,10 kr.

Leveringstid

3-5 dage


XL

583,10 kr.

Leveringstid

3-5 dage


XXL

583,10 kr.

Leveringstid

3-5 dage


Carhartt signatur logo Hættetrøje

583,10 kr. 686 kr.

Carhartt signatur logo Hættetrøje

583,10 kr.
Førpris 686 kr.
Du sparer 102,90 kr.


Farve  

Sort

Carbon meleret

Gråmeleret

Ny navy

Størrelse

Klik for at vælge størrelse

Antal


Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Varenummer: 100074


Signatur Logo hættetrøje fra Carhartt til herre med det klassiske logo trykt på brystet. Det er en ikonisk og populær hættetrøje, som både fungerer til mænd og kvinder. Så ønsker du en legendarisk hættetrøje fra Carhartt, som er slidstærk og i god kvalitet, skal du vælge denne.

Hættetrøje er lavet i et mid-weight fleece, hvilket betyder, at den er lidt tykkere i stoffet end mange af vores andre hættetrøjer. Den har en utrolig behagelig pasform og en indvendig fleece foring der sørger for at holde dig varm i køligt vejr. Når det kommer til pasformen på hættetrøjen, hører vi ofte, at hætten har en stor betydning. Denne hætte er tredelt med snører, hvilket giver en mere fast formet hætte. Med andre ord, får du en hætte, som ikke så let glider ned, hvis det eksempelvis blæser.

Som prikken over i’et, kommer den med en frontlomme, som kan bruges som håndvarmer. På fronten finder du nemlig en stor kængurulomme, som med fordel kan bruges til at holde hænderne varme, når det er koldt.

En slidstærk og holdbar hættetrøje

Et andet vigtigt element på hættetrøjen er de elastan forstærkede ribstrikkede manchetter og taljebånd. De sørger for at holde kulden ude og bidrager til en slidstærk og holdbar trøje, med en lang levetid. Yderligere er det vigtigt at nævne de tredobbelte hovedsømme, som også bidrager til en solid kvalitet.  

Denne langærmede hættetrøje uden lynlås fås i flere farver og størrelser, så du kan være sikker på at finde en, der passer til dig. Du kan bruge den udendørs såvel som indendørs, til hverdag såvel som i weekenden. Skal du blot et smut ud i naturen og lufte hunden, så kan du anvende den. Arbejder du på et kontor, et værksted eller en byggeplads, kan du med fordel også bruge denne hættetrøje fra Carhartt. 

Den fungerer perfekt året rundt, uanset om det er koldt eller varmt. I de koldere måneder anbefaler vi at have en Carhartt jakke eller en Carhartt vest ud over. I de varmere måneder på året er en hættetrøje et godt valg til at erstatte jakken. Den fungerer også rigtig godt med en Carhartt t-shirt indenunder. 

 

Materiale: 50% Bomuld/50% Polyester
Fit: Original Fit
Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 30°C – Maskinvask

Tumble dry low.
Do not dry clean.
30°C.
Machine Wash.
Cool iron if needed.
Do not bleach

FLERE PRODUKTER