FRAGT:

Vi sender vores pakker med GLS, vælg selv hvor den skal leveres når du godkender ordren. Vi leverer til både virksomheds- eller privatadresser.

CVR OG KONTAKTINFORMATIONER

CVR: 32 88 92 63
Tlf.: +45 32 14 32 18
INFO@TRYKFABRIKKEN.DK

LEVERING

Ordrer sendes som udgangspunkt, inden for 5 arbejdsdage. Du vil modtage en email og sms når varen er afsendt fra Trykfabrikken. Skulle en vare mod forventning ikke være på lager, vil du få besked på sms og email, og estimeret leveringstidspunkt vil være oplyst.

Priser

Alle priser er ekls. 25% dansk moms, og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Betaling

Hos trykfabrikken.dk kan du betale med Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Beløbet hæves først på dit kort, når ordren afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Vær opmærksom på, at du med Mastercard, samt visse udenlandske betalingskort vil opleve, at pengene bliver hævet på dit kort, inden vi har afsendt varen. Det er din bank, der har reserveret pengene ved at fjerne dem fra din konto og ikke noget, vi har kontrol over. Vi trækker dem først fra banken, når vi har afsendt din ordre. Hvis du annullerer en ordre, efter at have brugt et af disse kort, kan din bank fortsat reservere pengene i op til 30 dage. Dette har vi desværre ingen kontrol over og du bør tage sagen op med din bank.

Aftaleindgåelse

Når du handler med trykfabrikken.dk i vores Internetforretning accepterer du, at en endelig købsaftale først indgås, når en medarbejder hos trykfabrikken.dk har behandlet din ordre. trykfabrikken.dk har derfor til hver en tid ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er umulig at fremskaffe eller af andre årsager. For at handle på trykfabrikken.dk skal du være fyldt 18 år. Børn og unge kan få deres forældre til at bestille på trykfabrikken.dk. Skulle børn eller unge under 18 år have bestilt varer på trykfabrikken.dk med forældres kreditkort uden tilladelse, kan forældre til enhver tid let, ubesværet og uden omkostninger annullere handlen, ved at kontakte os. Såfremt varen er afsendt vil proceduren for returnering af vare træde i kræft dvs.: Du betaler fragten for forsendelsen og retur fragten.
Når du handler med trykfabrikken.dk indgås alle aftaler på dansk.

RETURNERING AF VARER

Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven er der 14 dages fortrydelsesret, men da vores produkter fremstilles specielt efter dine behov, bortfalder fortrydelsesretten når tilpasningen påbegyndes. Når du godkender køb på hjemmesiden og accepterer vores salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig at tilpasning kan påbegyndes og at fortrydelsesretten dermed bortfalder. Fortryder du købet, vil vi anmode dig om at kontakte os snarest muligt, da vi vil forsøge at stoppe ordren og dermed hæve købet for dig.

Returadresse:

TRYKFABRIKKEN APS
BALDERSBÆKVEJ 24, PORT 3
2635 ISHØJ

OBS: Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshops o.lign - alt skal leveres på vores adresse.

2 års reklamationsret

Du har altid 2 års reklamationsret. Dvs. hvis din vare efter et stykke tid, skulle vise sig, at have eksempelvis en fabrikationsfejl, og hvis fejlen ikke er opstået af fejlagtigt brug eller ved almindelig slidtage, så kontakter du os på telefon eller e-mail. Herefter sender du varen tilbage til os, hvor vi vurderer om det er en gyldig reklamation - og i givet fald om den kan repareres, eller ombyttes. Er dette ikke muligt, vil pengene blive refunderet. Kan reklamationen ikke godkendes vil du få varen retur.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.